|
Foodservice manager
Beschrijving opleiding
Snelheid, gemak en kwaliteit: daar draait het in de foodservice om. Deze sector bestaat uit onder andere foodservicerestaurants, cafetaria’s, lunchrooms, pannenkoekenrestaurants, broodjeszaken en pizza afhaal- en bezorgbedrijven.
Als manager geef je leiding aan een vestiging en zorg je dat de omzetdoelen worden gehaald. Ook zorg je dat het concept van het bedrijf klopt. Bovendien ben je Lees verder »
Opleidingsinhoud
SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de foodbranche. Onze opleidingen sluiten goed
aan op de praktijk Je gaat één dag in de week naar school en de rest van je tijd werk je bij je leerbedrijf. Dit heet beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Tijdens de lesdagen word je begeleid door enthousiaste, betrokken docenten die zelf uit het vak komen. Met 18 opleidingslocaties is er altijd Lees verder »
Opleidingskosten
Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 730,-
Digitaal lesmateriaal, materiaalkosten en licenties € 417,5- (wijzigingen onder voorbehoud
Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
1-2 |
Vormen |
BBL |
Branches |
Horeca, Verkoop & Commercieel, Voeding |
Instroom / toelatingseisen
Een afgeronde relevante mbo-opleiding op niveau 3. Rechtstreekse instroom is ook mogelijk.
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
Meer over het werkveld:
Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl
|
|
|