Opleiding & Beroep - Opleidingen - Leidinggevende keuken

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Leidinggevende keuken

Beschrijving opleiding

Als Leidinggevende Keuken kun je gaan werken in de keukens van een hotel/restaurant, restaurantbedrijf, vergader-/congrescentrum en instellingen. Als leidinggevende keuken heb je naast je uitvoerende werkzaamheden in de keuken, zoals het bereiden van maaltijden, ook leidinggevende taken. Jij bent met name verantwoordelijk voor de uitvoering van alle werkzaamheden in de keuken. Je verdeelt Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding leer je verschillende onderdelen die horen bij het vak leidinggevende keuken. Je leert hoe management in de keuken moet worden gegeven en leert ook de financiën bijhouden en managen. Je leiderschapskwaliteiten worden verder ontwikkeld om zo het beste uit je toekomstige medewerkers te halen. Naast deze vakken leer je verschillende technieken die in de keuken worden toegepast. Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je houdt van koken en bent graag creatief in de keuken bezig om de mooiste gerechten op tafel te kunnen zetten. Hiernaast ben je een leider in hart en nieren en stuur je graag teamleden of collega’s aan om het beste uit zichzelf te halen. Je gaat netjes en zorgvuldig te werk en kunt zelfstandig voldoende werk verrichten. Naast deze eigenschappen ben je ook flexibel ingesteld en heb je geen Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2024/2025 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.419,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 3-4
  Vormen BOL, BBL
  Branches Horeca

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau-4 heet een middenkaderopleiding. Je studie duurt 3 of 4 jaar, dit verschilt per opleiding.

De toelatingseisen zijn voor een middenkaderopleiding iets anders dan voor mbo-opleidingen op de andere niveaus:

je hebt een diploma Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Albeda
Vista College
Firda (Friesland College)
Firda (jongeren)
MBO College Hilversum (ROC van Amsterdam)
Drenthe College
Da Vinci College
ROC van Twente
De Rooi Pannen
mboRijnland
Scalda
Zadkine
ROC Leiden
Vonk
Summa College
ROC van Amsterdam
Rijn IJssel
Landstede MBO
COG
Noorderpoort
ROC West Brabant - Zoomvliet College
Astrum College
Curio
Curio
Controle code*: f72d7Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Beroepen bij deze opleiding:

Leidinggevende Keuken

Meer over het werkveld:

Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl