|
Manager foodbranche
Beschrijving opleiding
Als manager foodbranche ben je de spil tussen je werkgever en je medewerkers. Je geeft leiding aan een team, afdeling of project en bent specialist op het gebied van bedrijfsvoering en management. Je zorgt dat het personeelsbeleid goed in elkaar zit en dat het op de juiste manier wordt uitgevoerd. Met medewerkers voer je functioneringsgesprekken en je coacht hen in hun werkzaamheden. Wil je leren Lees verder »
Opleidingsinhoud
Dit leer je:
• Je leert leiding te geven en te coachen
• Je leert personeelsbeleid te ontwikkelen
• Je leert om kostenbewust te werken
• Je leert feedback te geven en te ontvangen
• Je leert processen te verbeteren
Zo werkt leren bij SVO
SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de foodbranche. Onze opleidingen sluiten goed
aan op de praktijk Je gaat vier Lees verder »
Opleidingskosten
Wettelijk lesgeld DUO (18 jaar en ouder) € 1.449,-
Digitaal lesmateriaal, licenties en boeken- en materiaalkosten en introductie-activiteiten maximaal € 417,50- (wijzigingen voorbehouden)
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
3-4 |
Vormen |
BOL |
Branches |
Foodindustrie, Horeca |
Instroom / toelatingseisen
Om met de opleiding manager foodbranche te kunnen starten, heb je een afgeronde mbo 3-opleiding nodig.
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
Meer over het werkveld:
Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl
|
|
|